Information

Hej där hemma.

Det är lite annorlunda här på skolan nu då så många saknas.

Både personal och barn är hemma, en del av oss åker som en jojo mellan att vara sjuk eller frisk. Men vi som är här har det bra. Det är annorlunda, vi kan inte göra en del uppgifter för vi vill att så många som möjligt ska va med, En del saker går mycket fortare än förr..Samlingar tillexempel går mycket fortare nu. Vi är sällan fler än 15-16 barn så vi behöver inte dela klassen i nån större omfattning. Roligast verkar det vara med olika vikarier. Barnen är tydligen trötta på sina gamla lärare. Vi har även längre utepass. Vädret är inte på vår sida så det är mycket blöta kläder som inte hinner torka. Ta med extrakläder och rota fram gummistövlarna, de behövs.

I övrigt är barnen på ett strålande humör och tycker det är roligt att leka med barn de vanligen inte leker med. Så det är en ljusglimt i mörkret.

Men barnen är trötta på allt tjat om coronan,då vi plockat bort vattenmuggarna för smittspridningens skull. Tyckte de flesta att nu är det nog,,de ville inte höra på eländet längre. Så då får vi lugna ner oss runt ämnet ett tag..

Ha det bra alla ni där hemma krya på er. Och till er som fått skoljobb med sig hem.Hoppas det går bra med det.

Lennart med diverse vikarier.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s