Okategoriserade, Veckobrev

Näst sista veckan är avklarad.

Vi har haft en väldigt trevlig vecka med era barn. Med två roliga och trivsamma utflykter.

Måndag då hade vi uteskola vi letade småkryp i jorden, kollade upp vad som växer på skolgården, blommor,träd, buskar och artbestämmer dem. samt att vi hade symmetri matte som blev vackra fjärilar som hänger i korridoren.

I tisdags cyklade vi till blåporten tillsammans med den andra förskoleklassen. Vi blandade lek med att undersöka bäcken, skogen och naturligtvis fika och grillning. En mycket lyckad dag.

I onsdags var det sista gången med Elsistema för den här terminen, barnen önskade mest att dansa och de fick dom. Vi genomförde terminens sista trivselenkät.

Torsdag utflykt med hela grön F-3 ner till grusgropen. En bra dag med mycket rörelse och spännande saker att undersöka.

Artbestämning av djur i vatten.

Två barn fick vara med på elevrådet för första gången och svara på om det känns pirrigt/nervöst att byta klassrum och fröknar. Det är fyra barn i klassen som tycker det är pirrigt. Tio barn tycker det kommer bli bra eller spännande. Resten har inte bestämt sig vad de ska tycka.

Fredag städdag med röds treor vi fick uppgiften att städa plastskräp på skolgården. Vi hann också med Friendslekar med vår fadderklass samt glassätning. Vi gjorde ett jobb till portfolion med.

Vecka 24..

Måndag: Titta på en film elever gjort på fritids, den handlar om mello.

Resten av veckan kommer att innehålla städning ,göra färdigt små jobb som inte är färdiga, Besöka nya klassrummet på röd, barnen önskar att göra en utflykt till . träna sånger/aktiviteter till avslutningsdagen. m.m Skicka med påse/väska till barnen så de har något att ta hem kläder/skoljobb i. Mer info kommer till veckan då vi vet mer.

Trevlig helg önskar Madde och Lennart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s